Solidariteitsmaaltijd in kader van Vastenactie

Zondag 22 maart 2020 om 12.30 wordt  er in het Gemeenschapshuis Welten een eenvoudige solidariteitsmaaltijd bereid door dhr. Arend van der Heijden en georganiseerd door de Missionaire Werkgroep Heerlen een werkgroep waarin afgevaardigden zitten van de parochies Heerlen –Zuid.

De campagne van Vastenactie in de veertigdagen tijd 2020 – van 26 februari tot en met 12 april- staat in  het teken van beroepsonderwijs en ondernemerschap in ontwikkelingslanden.

Met het campagnethema ‘ werken aan je toekomst’ draagt Vastenactie bij aan twee van de duurzame ontwikkelingsdoelen ( SDG’S ) van de Verenigde Naties voor 2030 : goed onderwijs en eerlijk werk voor iedereen.

Daartoe zetten we ons in voor projecten die verschillende vormen van voortgezet onderwijs beschikbaar en toegankelijk maken voor mensen in ontwikkelingslanden en ondersteunen wij mensen bij het opzetten van een eigen onderneming.

De kosten voor deze maaltijd bedragen : € 10,- ( plus vrije gave voor Vastenactieproject )

Iedereen is welkom !  Als u belangstelling heeft kunt u zich aanmelden bij:

Andreas.r.pauls@gmail.com 043-3061706

anita@pancratiusheerlen.nl 06-40508492

ajhouben@hetnet.nl 045-5412448