Dekenale Pelgrimswandeling

Geef dit jaar de vastentijd een speciale invulling en doe mee met de pelgrimswandeling met als thema: ‘Werken aan je toekomst’.

Het klinkt misschien vreemd: al lopende staan we stil bij wat we kunnen betekenen voor mensen in nood. Vooral voor jongeren die via een beroepsopleiding willen werken aan een betere toekomst voor henzelf, hun kinderen en hun medemensen. Niet alleen in Nederland, maar zeker ook in Bangladesh, Zambia, Sierra Leone of waar ook ter wereld.

Zaterdag 21 maart 2020 om 11.00 vertrekken wij bij de St. Josephkerk aan de Dr. Cl. Meulemanstraat te Heerlerbaan. We lopen dan een mooie route van ongeveer 5 kilometer.
Pastor Guus Prevoo begeleidt ons op een spirituele wijze tijdens deze wandeling.

Bij terugkomst is er in de ontmoetingsruimte van de St. Josephkerk een gezellig samenzijn onder het genot van een broodje en koffie. De bijeenkomst wordt afgesloten met een pelgrimsgebed.

Uw vrije gave is welkom voor de projecten van Vastenactie onder het thema ‘Werken aan je toekomst’ (zie: www.vastenactie.nl/projecten).

De vastenperiode laat ons groeien en leert ons te delen. Daarom zou het fijn zijn wanneer u iets meeneemt voor in de levensmiddelenmand. Deze is bestemd voor de minderbedeelden in verschillende parochies in de buurt.

Vanwege de verdere organisatie en aantal broodjes vragen wij u vriendelijk, wanneer u wilt deelnemen, u op te geven bij: Ans Houben, telefonisch via 045-5412448 of per e-mail via ajhouben@hetnet.nl