Dekenale Pelgrimswandeling

Uiteraard voor zover de omstandigheden het toelaten staat de Pelgrimswandeling van dit jaar gepland op zaterdag 20 maart 2021 vanaf de St. Josephkerk in Heerlerbaan-Heerlen.

De wandeling start om 11.00 uur en er wordt ongeveer 5 km gewandeld met enkele tussenstops voor meditatie en bezinning.

Deze wandeling gaat in aangepaste vorm door en aanmelden is niet meer mogelijk.

Geef dit jaar de vastentijd een speciale invulling en doe mee met de pelgrimswandeling met als thema: ‘Werken aan je toekomst’.

Het klinkt misschien vreemd: al lopende staan wij stil bij wat we kunnen betekenen voor mensen in nood.

Vooral voor jongeren die via een beroepsopleiding willen werken aan een betere toekomst voor henzelf, hun kinderen en hun medemensen. Niet alleen in Nederland, maar zeker ook in Bangla-desh, Zambia, Sierra Leone of waar ook ter wereld.

Bij terugkomst is er in de St. Josephkerk een gezellig samenzijn onder het genot van een broodje en koffie. De bijeenkomst wordt afgesloten met een pelgrimsgebed.

Uw vrije gave is welkom voor de projecten van Vastenactie onder het thema ‘Werken aan je toekomst’ (zie: www.vastenactie.nl/projecten)

De vastenperiode laat ons groeien en leert ons te delen. Daarom zou het fijn zijn wanneer u iets meeneemt voor in de levensmiddelenmand. Deze is bestemd voor de minderbedeelden in verschillende parochies in de buurt.

Vanwege de verdere organisatie en aantal broodjes vragen wij u vriendelijk, wanneer u wilt deelnemen, u op te geven bij:

Ans Houben,

Via: 045-5412448 of via: ajhouben@hetnet.nl