Virtuele Vastenactie-tocht ‘Wandel voor een ander’ door Afrika groot succes !

Hoeveel mensen zouden meedoen? En wat is een realistische inschatting van het aantal kilometers dat je loopt op een dag? Eerlijk gezegd had men bij Vastenactie geen idee toen de virtu-ele tocht ‘Wandel voor een ander’ door Afrika werd uitgezet. Maar het eindresultaat is een groot succes met 350 deelnemers, die meer dan 35.000 kilometer hebben gewandeld.

Met de wandeling door Afrika zijn ook de Vastenactie-projecten financieel ondersteund. De wandelaars hebben allemaal € 25 inschrijfgeld bijgedragen en sommige deelnemers hebben zich ook laten sponsoren. Dat resulteerde in een fantastisch eindbedrag van bijna € 24.000. Ook dat is een resultaat om trots op te zijn!

Vastenactie wil iedereen hartelijk bedanken voor de sportieve en financiële inbreng bij deze tocht. Volgend jaar wordt er zeker weer een virtuele wandeltocht georganiseerd.

Vastenactie-directeur Peter van Hoof is op bezoek geweest bij het kloosterverzorgingshuis Notre Dame in Tilburg waar de zusters en paters elke dag vele kilometers hebben gewandeld. Van dit bezoek is een video gemaakt, die u bekijken op de website van Vastenactie: (www.vastenactie.nl/verhalen/wandel-voor-een-ander-groot-succes).