16de Pelgrimage naar Pater Karel in Munstergeleen

Pelgrimeren heeft te maken met ‘op weg naar’: de ene keer kies je heel bewust een pad, de andere keer heb je geen grip op de weg die ingeslagen wordt. Hoe dan ook, het is zinvol om samen te pelgrimeren naar een bedevaartsoord.

De Sint Josephparochie Heerlerbaan organiseert in samenwerking met het Missionair Overleg Parkstad voor de 16de  keer de pelgrimage naar Pater Karel in Munstergeleen op zaterdag 8 juni 2024.

Pater Martin, passionist en pastor van de kapel is de celebrant.

Iedereen is welkom om mee te pelgrimeren per fiets, auto of te voet.

Wij vertrekken per fiets om 9.00 uur vanaf de St. Josephkerk Heerlerbaan rechtstreeks naar Munstergeleen. Voor de wandelaars vertrekken we om 10.00 uur vanaf de kerk in Puth naar

Munstergeleen. De H. Mis in de kapel begint om 11.00.

U kunt een intentie opgeven voor de pelgrimsprijs van € 5,-. De meegebrachte intenties kunt u voor aanvang van de Mis afgeven. Na afloop van de Mis gebruiken we de meegebrachte lunch op het terras achter de kapel, voor koffie/thee/ fris wordt gezorgd. Ook kunt u het museum en de museumwinkel bezoeken. Het is mooi om dit samen te doen.

Bij twijfel over de weersomstandigheden of vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat/parochiekantoor van de St. Josephparochie via telefoonnummer 06-18242958

Het parochiekantoor is geopend op dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur